Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2613
Назва: | Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів |
Інші назви: | Изучение физико-химических свойств мягкого сыра, изготовленного с применением нетрадиционных ингредиентов. The study of the physicochemical properties of soft cheese produced using non-traditional ingredients |
Автори: | Обозна, Маргарита Василівна Прасол, Дмитро Юрійович Обозная, Маргарита Васильевна Прасол, Дмитрий Юрьевич Obozna, Margarita Vasilivna Prasol, Dmitro Yuriyivich |
Ключові слова: | м’який сирний продукт подрібнений концентрат ядра арахісу кукурудзяне борошно мягкий сырный продукт измельченный концентрат ядра арахиса кукурузная мука soft cheese product powdered concentrate peanut kernels corn flour |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Обозна М. В. Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. Ю. Прасол // Технологический аудит и резервы производства : международный научный журнал. - Харків : НИП ЧП "Технологический Центр", 2014. - Вип. 5/2 (19). - С. 14-17. |
Короткий огляд (реферат): | Вдосконалена технологія м’якого сирного продукту основана на використанні сухого знежиреного молока, з частковою його заміною на подрібнений концентрат арахісового ядра та борошно кукурудзяне, з використанням рафінованої, дезодорованої соняшникової олії. Проведено дослідження фізико-хімічних властивостей удосконаленого продукту. Удосконалений продукт дозволить розширити асортимент дешевої сирної продукції. Усовершенствованная технология мягкого сырного продукта основана на использовании сухого обезжиренного молока, с частичной его заменой на измельченный концентрат арахисового ядра и муки кукурузной, с использованием рафинированного, дезодорированного подсолнечного масла. Проведено исследование физико-химических свойств усовершенствованного продукта. Усовершенствованный продукт позволит расширить ассортимент дешевой сырной продукции. |
Опис: | Enhanced soft cheese product is based on the use of skimmed milk with partial replacement of its concentrate on crushed peanut kernels and corn flour, using refined, deodorized sunflower oil. A study of the physico-chemical properties of the improved product. Improved product will expand the range of cheap cheese products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2613 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозна М. В. Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру.pdf | 207,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.