Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2660
Назва: Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Інші назви: Исследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионной типа на структурно-механические показатели продукта творожного.
Study of the content of plant type filler emulsion on the structural and mechanical properties of cheese fermented milk product
Автори: Бідюк, Дмитро Олегович
Гурський, Петро Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Гурский, Петр Васильевич
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Biduk, Dmitro Olegovich
Gursky, Petro Vasilovich
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: рослинний наповнювач емульсійного типу
сир кисломолочний
растительный наполнитель эмульсионного типа
творог
vegetable filler emulsion type
cottage cheese
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного [Електронний ресурс] / Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Х., 2014. - Вип. 152. - С. 267-273.
Короткий огляд (реферат): Наведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використанням. Приведены исследования по влиянию содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра семян подсолнечника на структурно-механические показатели продукта сырного кисломолочного с его использованием.
Опис: Рresented research on the impact of plant filler content type emulsion based kernel sunflower seeds on the structural and mechanical properties of the product cottage cheese with its use.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2660
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бідюк Д. О. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача.pdf201,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.