Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2662
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривдін, Віктор Миколайович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКривдин, Виктор Николаевич-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorKrivdin, Victor Nikolaevich-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2015-07-07T09:32:03Z-
dc.date.available2015-07-07T09:32:03Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування [Електронний ресурс] / В. М. Кривдін, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, (4-5 листопада 2014 р.). - Одеса, 2014. - Т. 3. - С. 147-148.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2662-
dc.descriptionА new method for producing a combined milk-vegetable product in the form of soft rennet cheese product made according to the traditional technology and the use of freezing.uk_UK
dc.description.abstractНовий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу в формі м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новый способ получения комбинированного молочно-растительного продукта в форме мягкого сычужного сырного продукта, изготовленного по традиционной технологии и с применением замораживания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахісуuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахисаuk_UK
dc.subjectconcentrate peanut kernelsuk_UK
dc.titleРозробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчуванняuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии комбинированного продукта в контексте требований здорового питания.uk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of the technology of the combined product in the context of the requirements of a healthy dietuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту.pdf52,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.