Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2662
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кривдін, Віктор Миколайович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Кривдин, Виктор Николаевич | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Krivdin, Victor Nikolaevich | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-07T09:32:03Z | - |
dc.date.available | 2015-07-07T09:32:03Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування [Електронний ресурс] / В. М. Кривдін, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, (4-5 листопада 2014 р.). - Одеса, 2014. - Т. 3. - С. 147-148. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2662 | - |
dc.description | А new method for producing a combined milk-vegetable product in the form of soft rennet cheese product made according to the traditional technology and the use of freezing. | uk_UK |
dc.description.abstract | Новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу в формі м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новый способ получения комбинированного молочно-растительного продукта в форме мягкого сычужного сырного продукта, изготовленного по традиционной технологии и с применением замораживания. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахісу | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра арахиса | uk_UK |
dc.subject | concentrate peanut kernels | uk_UK |
dc.title | Розробка технології комбінованого продукту в контексті вимог здорового харчування | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка технологии комбинированного продукта в контексте требований здорового питания. | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of the technology of the combined product in the context of the requirements of a healthy diet | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кривдін В. М. Розробка технології комбінованого продукту.pdf | 52,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.