Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2670
Назва: | Исследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного хранения |
Інші назви: | Дослідження амінокислотного складу сирного продукту після низькотемпературного зберігання. Investigation of amino acid composition of cheese product after low temperature storage |
Автори: | Обозная, Маргарита Васильевна Шильман, Лев Залманович Перцевой, Николай Федорович Перцевой, Федор Всеволодович Обозна, Маргарита Василівна Шильман, Лев Залманович Перцевой, Микола Федорович Перцевой, Федір Всеволодович Obozna, Margarita Vasilivna Shilman, Lev Zalmanovich Pertsevoy, Mykola Fedorovych Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Ключові слова: | сырный продукт мягкий концентрат ядра арахиса, замораживание сирний продукт м'який концентрат ядра арахісу заморожування soft cheese product concentrate peanut kernels freeze |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ" |
Бібліографічний опис: | Исследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного хранения [Електронний ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Н. Ф. Перцевой, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания - 2014 : материалы Международной VIII научно-практической конференции, (25-27 ноября 2014 г.) : сборник научных трудов. - Саратов : ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ", 2014. - С. 263-265. |
Короткий огляд (реферат): | Разработан новый способ получения сырного продукта мягкого замороженного на основе сухого обезжиренного молока и обогащенного растительными добавками − концентратом ядра арахиса и мукой кукурузной. Розроблений новий спосіб отримання сирного продукту м'якого замороженого на основі сухого знежиреного молока і збагаченого рослинними добавками - концентратом ядра арахісу і борошном кукурудзяним. |
Опис: | Developed a new method for producing frozen soft cheese product based on skimmed milk and enriched with herbal additives - concentrate peanut kernels and corn flour. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2670 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Исследование аминокислотного состава сырного продукта после низкотемпературного хранения.pdf | 70,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.