Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2672
Назва: Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані
Інші назви: Обоснование срока хранения сырный продукт с растительными добавками в замороженном состоянии.
Rationale cheese shelf life of herbal supplements frozen
Автори: Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Гурський, Петро Васильович
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Гурский, Петр Васильевич
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Biduk, Dmitro Olegovich
Gursky, Petro Vasilovich
Ключові слова: сирний продукт м'який
концентрат ядра арахісу
заморожування
сырный продукт мягкий
концентрат ядра арахиса
замораживания
soft cheese product
concentrate peanut kernels
freeze
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Обозна М. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Х. : ХНТУ, 2014. - Вип. 152. - С. 286-292.
Короткий огляд (реферат): Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии вследствие исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта.
Опис: Мounted shelf life of the cheese product with herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physico-chemical characteristics of the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2672
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозна М. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту.pdf205,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.