Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2015-07-21T10:18:51Z-
dc.date.available2015-07-21T10:18:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Перспективные виды сырья при производстве мясных продуктов [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства : сборник научных трудов. - Горки : БГСХА, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2693-
dc.descriptionThe article discusses the process of using low-value food raw materials for production of functional meat products with high quality characteristics. It was justified the introduction of the developed technology for meat processing enterprises which are interested in the rational using of secondary raw materials and the production of safe food.uk_UK
dc.description.abstractВ работе рассмотрено процесс использования малоценного в пищевом отношении сырья при производстве функциональных мясных продуктов с высокими качественными характеристиками. Обосновано внедрение разработанной технологии на мясоперерабатывающие предприятия, которые заинтересованы в рациональном использовании вторичного сырья и выпуске безопасных продуктов питания. У роботі розглянуто процес використання малоцінної в харчовому відношенні сировини при виробництві функціональних м'ясних продуктів з високими якісними характеристиками. Обґрунтовано впровадження розробленої технології на м'ясопереробні підприємства, які зацікавлені в раціональному використанні вторинної сировини та випуску безпечних продуктів харчування.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБелорусская сельскохозяйственная академия-
dc.subjectколлагенсодержащее сырьеuk_UK
dc.subjectбиомодификацияuk_UK
dc.subjectпропионовокислые бактерииuk_UK
dc.subjectколагеномістна сировинаuk_UK
dc.subjectбіомодифікаціяuk_UK
dc.subjectпропіоновокислі бактеріїuk_UK
dc.subjectcollagen containing raw materialsuk_UK
dc.subjectbiomodificationuk_UK
dc.subjectpropionibacteriumuk_UK
dc.titleПерспективные виды сырья при производстве мясных продуктовuk_UK
dc.title.alternativeПерспективні види сировини при виробництві м'ясних продуктів.uk_UK
dc.title.alternativeThe role of families in the breeding of brown cattleuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.