Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2777| Назва: | Методи зберігання і консервування м’ясних консервів | 
| Інші назви: | Методы хранения и консервирования мясных консервов | 
| Автори: | Душина, В. О. Приходько, М. Ф. Душина, В. А. Приходько, Н. Ф. | 
| Ключові слова: | метод консервування термін зберігання м'ясні продукти метод консервирования срок хранения мясные продукты | 
| Дата публікації: | 2015 | 
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Душина В. О. Методи зберігання і консервування м’ясних консервів [Електронний ресурс] / В. О. Душина, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 86. | 
| Короткий огляд (реферат): | Харчування було, є і залишатиметься на найближчий час єдиним тотальним і перманентним засобом задоволення потреб організму людини у поживних речовинах, які компенсують його витрати на рухливу, розумову, емоційну та інші складові життєдіяльності. Здавна у багатьох народів існували способи заготовки їжі про запас: спочатку для себе і свого племені, а пізніше - і для спорядження армій або експедицій. | 
| Опис: | Питание было, есть и будет на ближайшее время единственным полным и перманентным средством удовлетворения потребностей организма человека в питательных веществах, которые компенсируют его затраты на подвижную, умственную, эмоциональную и другие составляющие жизнедеятельности. Издавна у многих народов существовали способы заготовки пищи впрок: сначала для себя и своего племени, а позже - и для снаряжения армий или экспедиций. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2777 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Душина В. О. Методи зберігання і консервування м’ясних консервів.pdf | 71,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.