Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2782
Назва: Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби
Інші назви: Консервирующее действие копчения на колбасные изделия
Автори: Нечипоренко, М. О.
Приходько, М. Ф.
Нечипоренко, М. А.
Приходько, Н. Ф.
Ключові слова: ковбасні вироби
копчення
колбасные изделия
копчение
Дата публікації: 20-кві-2015
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 101.
Короткий огляд (реферат): Впровадження та використання «новинок» у коптінні ковбасних виробів збільшує об’єми готової продукції, знижує собівартість та покращує органолептичні характеристики готових виробів.
Опис: Внедрение и использование «новинок» в копчении колбас увеличивает объемы готовой продукции, снижает себестоимость и улучшает органолептические характеристики готовых изделий.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2782
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби.pdf80,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.