Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2782
Назва: | Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби |
Інші назви: | Консервирующее действие копчения на колбасные изделия |
Автори: | Нечипоренко, М. О. Приходько, М. Ф. Нечипоренко, М. А. Приходько, Н. Ф. |
Ключові слова: | ковбасні вироби копчення колбасные изделия копчение |
Дата публікації: | 20-кві-2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 101. |
Короткий огляд (реферат): | Впровадження та використання «новинок» у коптінні ковбасних виробів збільшує об’єми готової продукції, знижує собівартість та покращує органолептичні характеристики готових виробів. |
Опис: | Внедрение и использование «новинок» в копчении колбас увеличивает объемы готовой продукции, снижает себестоимость и улучшает органолептические характеристики готовых изделий. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2782 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби.pdf | 80,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.