Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2785| Назва: | Новітні технологічні впровадження у сировиробництві | 
| Інші назви: | Новейшие технологические внедрения в сиропроизводстве | 
| Автори: | Дегтярьова, Ю. М. Приходько, М. Ф. Дегтярева, Ю. Н. Приходько, Н. Ф. | 
| Ключові слова: | сировиробництво нові технології переробки молока сыропроизводство новые технологии переработки молока | 
| Дата публікації: | 1-лис-2014 | 
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Дегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві [Електронний ресурс] / Ю. М. Дегтярьова, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 21. | 
| Короткий огляд (реферат): | У сучасному сироварінні вже активно використовують такі інноваційні рішення як застосування рідких ферментних препаратів, що дає кращі результати ніж сухий фермент, і не має побічних ефектів, та у зв’язку з сировинною проблемою, яка виражається саме у нестачі якісної сировини, нові більш «м’які» умови виробництва та відновлення сухого молока дозволяють, не зважаючи на сезонність, виробляти сири із високими показниками якості продукту. | 
| Опис: | В современном сыроварении уже активно используют такие инновационные решения как применение жидких ферментных препаратов, что дает лучшие результаты чем сухой фермент, и не имеет побочных эффектов, и в связи с сырьевой проблемой, которая выражается именно в недостатке качественного сырья, новые более «мягкие» условия производства и восстановления сухого молока позволяют, несмотря на сезонность, производить сыры с высокими показателями качества продукта. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2785 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві.PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.