Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2787| Назва: | Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту | 
| Інші назви: | Созревание сыра и его влияние на качество продукта | 
| Автори: | Приходько, М. Ф. Рябік, С. В. Приходько, Н. Ф. Рябик, С. В. | 
| Ключові слова: | сировиробництво якість продукту сичужні сири сыропроизводство качество продукта сычужные сыры | 
| Дата публікації: | 1-лис-2014 | 
| Видавництво: | Сумський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Приходько М. Ф. Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько, С. В. Рябік // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 10. | 
| Короткий огляд (реферат): | Дозрівання сиру являє собою складний комплекс взаємозалежних мікробіологічних, біохімічних і фізико-хімічних процесів, що протікають у сирній масі. При цьому всі її складові частини (молочний цукор, жир, мінеральні солі й ін.) зазнають обумовлених перетвореннь, у результаті яких і формуються органолептичні властивості (показники) зрілого сиру. Продукти, що утворюються при молочнокислому бродінні, відіграють важливу роль при виробленні і дозріванні сиру. Так, молочна кислота вже при дозріванні молока сприяє підвищенню його сиропридатності (збільшенню вмісту розчинних солей кальцію). | 
| Опис: | Созревание сыра представляет собой сложный комплекс взаимосвязанных микробиологических, биохимических и физико-химических процессов, протекающих в сырной массе. При этом все ее составные части (молочный сахар, жир, минеральные соли и др.) испытывают обусловленные преобразования, в результате которых и формируются органолептические свойства (показатели) зрелого сыра. Продукты, образующиеся при молочнокислом брожении, играют важную роль при выработке и созревании сыра. Так, молочная кислота уже при созревании молока способствует повышению его сыропридатности (увеличению содержания растворимых солей кальция). | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2787 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Приходько М. Ф. Дозрівання сиру та його вплив на якість продукту.PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.