Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2848
Назва: Швидке приготування запечених грибів з овочами
Інші назви: Быстрое приготовление запеченных грибов с овощами
Автори: Андрухова, А.
Димитрієвич, Л. Р.
Андрухова, А.
Димитриевич, Л. Р.
Ключові слова: гриби
страви з грибів
мікрохвильова піч
грибы
блюда из грибов
микроволновая печь
Дата публікації: 14-кві-2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами [Електронний ресурс] / А. Андрухова, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 164.
Короткий огляд (реферат): Актуальність вибраної теми полягає у тому, що гриби, завдяки вмісту ароматичних, екстрактивних та інших своєрідних речовин, які надають грибній м'якоті приємний смак, використовують не тільки як самостійну страву, але і навіть для приготування супів, каш, соусів, рагу, картопляних страв. Найчастіше гриби до страви входять як допоміжний компонент, а не основний.
Опис: Актуальность выбранной темы заключается в том, что грибы, благодаря содержанию ароматических, экстрактивных и других своеобразных веществ, которые оказывают грибной мякоти приятный вкус, используют не только как самостоятельное блюдо, но и даже для приготовления супов, каш, соусов, рагу, картофельных блюд. Чаще всего грибы в блюдо входят как вспомогательный компонент, а не основной.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2848
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андрухова А. Швидке приготування запечених грибів з овочами.PDF3,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.