Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2863
Назва: Удосконалення приготування борошняних страв
Інші назви: Усовершенствование приготовления мучных блюд
Автори: Мельник, Я. О.
Димитрієвич, Л. Р.
Мельник, Я. А.
Димитриевич, Л. Р.
Ключові слова: борошняні страви
класифікація борошняних виробів
вдосконалення технології виробництва
мучные блюда
классификация мучных изделий
усовершенствование технологии производства
Дата публікації: 14-кві-2014
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв [Електронний ресурс] / Я. О. Мельник, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 173.
Короткий огляд (реферат): У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, основним сировинним інгредієнтом якої є борошно. Щорічно середньостатистичний житель нашої країни споживає у вигляді печеного хліба, борошняних кулінарних, кондитерських та здобних булочних виробів, а також борошняних страв понад 100 кг борошна, одну третину з якої становить продукція громадського харчування.
Опис: В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, основным сырьевым ингредиентом которой является мука. Ежегодно среднестатистический житель нашей страны потребляет в виде печеного хлеба, мучных кулинарных, кондитерских и сдобных булочных изделий, а также мучных блюд более 100 кг муки, одну треть из которой составляет продукция общественного питания.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2863
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник Я. О. Удосконалення приготування борошняних страв.PDF3,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.