Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2979
Назва: | Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями |
Інші назви: | Совершенствование технологии производства вареной колбасы с использованием природных веществ с антиокислительными свойствами. The improvement of production technology of boiled sausage with the use of natural substances with antioxidant properties |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Божко, Наталья Владимировна Bozhko, Natalia Vladimirovna |
Ключові слова: | антиоксиданти технологія каротиноїди антиоксиданты технология каротиноиды antioxidants technology carotenoids |
Дата публікації: | 16-гру-2015 |
Видавництво: | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин з антиокислювальними властивостями [Електронний ресурс] / Н. В. Божко // Модернізація національної системи управління державним розвитком: виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. |
Короткий огляд (реферат): | Науково обґрунтовано перспективи бар'єрної технології функціональних м'ясних продуктів з використанням хітозану та каротиноїдів мікробіологічного синтезу. Представлені результати наукових досліджень антиоксидантних властивостей добавок в харчових системах. Научно обоснованы перспективы барьерной технологии функциональных мясных продуктов с использованием хитозана и каротиноидов микробиологического синтеза. Представлены результаты научных исследований антиоксидантных свойств добавок в пищевых системах. |
Опис: | Prospects of the barrier technology of functional meat products with chitosan and carotenoids of microbiological synthesis care scientifically substantiated. The chitosan and carotenoids of microbiological synthesis antioxidant abilities in food systems are described. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2979 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н.В. Удосконалення технології виробництва вареної ковбаси з використанням природних речовин.pdf | 201,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.