Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2988
Назва: Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці
Інші назви: Изменения качества говядины при хранении и тепловой обработке.
Changes in quality meat storage and thermal processing
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Тищенко, Василий Иванович
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: яловичина
технологічні властивості
теплова обробка
говядина
технологические свойства
тепловая обработка
beef
technological properties
cooking
Дата публікації: 16-гру-2015
Видавництво: Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015.
Короткий огляд (реферат): Було встановлено, що якість яловичини при зберіганні, в першу чергу залежить від показника рН і морфологічного складу. Было установлено, что качество говядины при хранении, в первую очередь зависит от показателя рН и морфологического состава.
Опис: It has been found that the quality of beef during storage, primarily dependent on the pH of the composition and morphology.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2988
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.