Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2988
Назва: | Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці |
Інші назви: | Изменения качества говядины при хранении и тепловой обработке. Changes in quality meat storage and thermal processing |
Автори: | Тищенко, Василь Іванович Тищенко, Василий Иванович Tishchenko, Vasily Ivanovich |
Ключові слова: | яловичина технологічні властивості теплова обробка говядина технологические свойства тепловая обработка beef technological properties cooking |
Дата публікації: | 16-гру-2015 |
Видавництво: | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. І. Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (16-17 грудня 2015 р.). - Тернопіль : Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2015. |
Короткий огляд (реферат): | Було встановлено, що якість яловичини при зберіганні, в першу чергу залежить від показника рН і морфологічного складу. Было установлено, что качество говядины при хранении, в первую очередь зависит от показателя рН и морфологического состава. |
Опис: | It has been found that the quality of beef during storage, primarily dependent on the pH of the composition and morphology. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2988 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. І. Зміни якості яловичини при зберіганні та тепловій обробці.pdf | 202,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.