Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3050
Назва: | Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли |
Інші назви: | Перспективи застосування рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузі Prospects for the use of plant protein concentrates of oilseeds in the confectionery industry |
Автори: | Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Шильман, Лев Залманович Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Шильман, Лев Залманович Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich Shilman, Lev Zalmanovich |
Ключові слова: | белковые концентраты масличных культур кондитерская отрасль білкові концентрати олійних культур кондитерська галузь protein concentrates of oilseeds confectionary industry |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ» |
Бібліографічний опис: | Обозная М. В. Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 302-308. |
Короткий огляд (реферат): | Использование растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли. Використання рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузі. |
Опис: | The use of vegetable protein concentrates of oilseeds in the confectionery industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3050 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли .pdf | 512,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.