Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3050
Назва: Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли
Інші назви: Перспективи застосування рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузі
Prospects for the use of plant protein concentrates of oilseeds in the confectionery industry
Автори: Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Шильман, Лев Залманович
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Шильман, Лев Залманович
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Shilman, Lev Zalmanovich
Ключові слова: белковые концентраты масличных культур
кондитерская отрасль
білкові концентрати олійних культур
кондитерська галузь
protein concentrates of oilseeds
confectionary industry
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»
Бібліографічний опис: Обозная М. В. Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 302-308.
Короткий огляд (реферат): Использование растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли. Використання рослинних білкових концентратів олійних культур в кондитерській галузі.
Опис: The use of vegetable protein concentrates of oilseeds in the confectionery industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3050
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.