Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурский, Петр Васильевич-
dc.contributor.authorПерцевой, Николай Федорович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorGursky, Peter Vаsilyevich-
dc.contributor.authorPertsevoy, Nikolai Fedorovich-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2016-02-19T14:39:09Z-
dc.date.available2016-02-19T14:39:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОбоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога [Электронный ресурс] / П. В. Гурский, Н. Ф. Перцевой, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания». – Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. – С. 106-110.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3066-
dc.descriptionIt proved that the necessary strength is provided agar gels at lower concentrations as compared with other gelling agents.uk_UK
dc.description.abstractОбосновано, что необходимая прочность студней обеспечивается агаром при наименьшей концентрации по сравнению с другими студнеобразователями. Обгрунтовано, що необхідна міцність холодців забезпечується агаром при найменшій концентрації в порівнянні з іншими драглеутворювачами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»uk_UK
dc.subjectагарuk_UK
dc.subjectстуднеобразователиuk_UK
dc.subjectэкспериментыuk_UK
dc.subjectконцентрацияuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectкаррагенанuk_UK
dc.subjectагарuk_UK
dc.subjectдраглеутворювачіuk_UK
dc.subjectекспериментиuk_UK
dc.subjectконцентраціяuk_UK
dc.subjectфурцеларанuk_UK
dc.subjectкарагенанuk_UK
dc.subjectagaruk_UK
dc.subjectgelling agentsuk_UK
dc.subjectthe experimentsuk_UK
dc.subjectconcentrationuk_UK
dc.subjectfurcellaranuk_UK
dc.subjectcarrageenanuk_UK
dc.titleОбоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творогаuk_UK
dc.title.alternativeОбгрунтування вибору драглеутворювачів для продукту сирного на основі сиру кисломолочногоuk_UK
dc.title.alternativeRationale for selection gelling agents for prodacts cheese on the basis of cottage cheeseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.