Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3066
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурский, Петр Васильевич | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Николай Федорович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Gursky, Peter Vаsilyevich | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Nikolai Fedorovich | - |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-19T14:39:09Z | - |
dc.date.available | 2016-02-19T14:39:09Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога [Электронный ресурс] / П. В. Гурский, Н. Ф. Перцевой, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания». – Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. – С. 106-110. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3066 | - |
dc.description | It proved that the necessary strength is provided agar gels at lower concentrations as compared with other gelling agents. | uk_UK |
dc.description.abstract | Обосновано, что необходимая прочность студней обеспечивается агаром при наименьшей концентрации по сравнению с другими студнеобразователями. Обгрунтовано, що необхідна міцність холодців забезпечується агаром при найменшій концентрації в порівнянні з іншими драглеутворювачами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ» | uk_UK |
dc.subject | агар | uk_UK |
dc.subject | студнеобразователи | uk_UK |
dc.subject | эксперименты | uk_UK |
dc.subject | концентрация | uk_UK |
dc.subject | фурцелларан | uk_UK |
dc.subject | каррагенан | uk_UK |
dc.subject | агар | uk_UK |
dc.subject | драглеутворювачі | uk_UK |
dc.subject | експерименти | uk_UK |
dc.subject | концентрація | uk_UK |
dc.subject | фурцеларан | uk_UK |
dc.subject | карагенан | uk_UK |
dc.subject | agar | uk_UK |
dc.subject | gelling agents | uk_UK |
dc.subject | the experiments | uk_UK |
dc.subject | concentration | uk_UK |
dc.subject | furcellaran | uk_UK |
dc.subject | carrageenan | uk_UK |
dc.title | Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога | uk_UK |
dc.title.alternative | Обгрунтування вибору драглеутворювачів для продукту сирного на основі сиру кисломолочного | uk_UK |
dc.title.alternative | Rationale for selection gelling agents for prodacts cheese on the basis of cottage cheese | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога .pdf | 604,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.