Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3066
Назва: Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога
Інші назви: Обгрунтування вибору драглеутворювачів для продукту сирного на основі сиру кисломолочного
Rationale for selection gelling agents for prodacts cheese on the basis of cottage cheese
Автори: Гурский, Петр Васильевич
Перцевой, Николай Федорович
Шильман, Лев Залманович
Перцевой, Федор Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Микола Федорович
Шильман, Лев Залманович
Перцевой, Федір Всеволодович
Gursky, Peter Vаsilyevich
Pertsevoy, Nikolai Fedorovich
Shilman, Lev Zalmanovich
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: агар
студнеобразователи
эксперименты
концентрация
фурцелларан
каррагенан
агар
драглеутворювачі
експерименти
концентрація
фурцеларан
карагенан
agar
gelling agents
the experiments
concentration
furcellaran
carrageenan
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»
Бібліографічний опис: Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога [Электронный ресурс] / П. В. Гурский, Н. Ф. Перцевой, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания». – Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. – С. 106-110.
Короткий огляд (реферат): Обосновано, что необходимая прочность студней обеспечивается агаром при наименьшей концентрации по сравнению с другими студнеобразователями. Обгрунтовано, що необхідна міцність холодців забезпечується агаром при найменшій концентрації в порівнянні з іншими драглеутворювачами.
Опис: It proved that the necessary strength is provided agar gels at lower concentrations as compared with other gelling agents.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3066
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.