Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3067
Назва: Исследование влияния растительно-белковых компонентов на структурно-механические свойства термостойкой молокосодержащей начинки
Інші назви: Дослідження впливу рослинно-білкових компонентів на структурно-механічні властивості термостійкої молоковмісною начинки
The study of the effects of plant-protein components on the structural and mechanical properties of heat-resistant milk toppings
Автори: Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Шильман, Лев Залманович
Любенко, Галина Дмитриевна
Дмитриевский, Дмитрий Иванович
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Шильман, Лев Залманович
Любенко, Галина Дмитрівна
Дмитрієвський, Дмитро Іванович
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Shilman, Lev Zalmanovich
Lubenko, Galina Dmitrevna
Dmetrievskiy, Dmitriy Ivanovich
Ключові слова: растительно-белковые компоненты
термостойкость
молокосодержащая начинка
рослинно-білкові компоненти
термостійкість
молоковмісна начинка
vegetable-albuminous components
heat-resistance
milk-containing fillings
Дата публікації: 2015
Видавництво: ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ»
Бібліографічний опис: Исследование влияния растительно-белковых компонентов на структурно-механические свойства термостойкой молокосодержащей начинки [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Ф. В. Перцевой, Л. З. Шильман [и др.] // Технология и продукты здорового питания − 2015 : матер. IХ Междунар. науч.-практ. конф., посвящ. 20-летию спец. «Технология продукции и организация общественного питания» : сб. науч. труд. − Саратов : ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015. − С. 317-322.
Короткий огляд (реферат): Исследование влияния растительно-белковых компонентов на структурно механические свойства термостойкой молокосодержащей начинкой. Дослідження впливу рослинно-білкових компонентів на структурно механічні властивості термостійкої молоковмісною начинки.
Опис: To investigate the effect of plant-protein components on the structural mechanical properties of heat-resistant milk filling.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3067
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.