Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3216
Назва: Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів
Інші назви: Аспекты выбора технологического оборудования сырцехов.
Aspects of the choice of the technological equipment cheese shop
Автори: Рожевський, Ю. П.
Рожевский, Ю. П.
Roghevskyj, Y. P.
Ключові слова: обладнання
сир
прес
оборудование
сыр
пресс
equipment
cheese
press
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів [Електронний ресурс] / Ю. П. Рожевський // Технологии ХХІ века : Сборник тезисов по материалам 21-й международной научной конференции (8-10 сентября 2015 г.). Ч.1. – Сумы : СНАУ, 2015. - 171 с.
Короткий огляд (реферат): В даній роботі описані аспекти підбору новітнього технологічного обладнання для виготовлення сичужних сирів. В данной работе описанные аспекты подбора новейшего технологического оборудования для изготовления сычужных сыров.
Опис: In given work described aspects selecting the most latest technological equipment for fabrication rennet cheese
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3216
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.