Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3216
Назва: | Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів |
Інші назви: | Аспекты выбора технологического оборудования сырцехов. Aspects of the choice of the technological equipment cheese shop |
Автори: | Рожевський, Ю. П. Рожевский, Ю. П. Roghevskyj, Y. P. |
Ключові слова: | обладнання сир прес оборудование сыр пресс equipment cheese press |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів [Електронний ресурс] / Ю. П. Рожевський // Технологии ХХІ века : Сборник тезисов по материалам 21-й международной научной конференции (8-10 сентября 2015 г.). Ч.1. – Сумы : СНАУ, 2015. - 171 с. |
Короткий огляд (реферат): | В даній роботі описані аспекти підбору новітнього технологічного обладнання для виготовлення сичужних сирів. В данной работе описанные аспекты подбора новейшего технологического оборудования для изготовления сычужных сыров. |
Опис: | In given work described aspects selecting the most latest technological equipment for fabrication rennet cheese |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3216 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рожевський Ю. П. Аспекти вибору технологічного обладнання сирцехів.pdf | 4,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.