Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3270
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКохана, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorКохана, Юлия Викторовна-
dc.contributor.authorKohana, Julia Viktorivna-
dc.date.accessioned2016-05-13T11:00:13Z-
dc.date.available2016-05-13T11:00:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренковаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270-
dc.descriptionPurpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department.uk_UK
dc.description.abstractМета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectфірмова страваuk_UK
dc.subjectпроектування підприємстваuk_UK
dc.subjectобщественное питаниеuk_UK
dc.subjectфирменное блюдоuk_UK
dc.subjectпроектирование предприятияuk_UK
dc.subjectrestaurant managementuk_UK
dc.subjectbranded dishuk_UK
dc.subjectenterprise designuk_UK
dc.titleУдосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цехуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цехаuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кохана.PDF
  Restricted Access
3,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.