Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3270
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кохана, Юлія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Кохана, Юлия Викторовна | - |
dc.contributor.author | Kohana, Julia Viktorivna | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-13T11:00:13Z | - |
dc.date.available | 2016-05-13T11:00:13Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренкова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270 | - |
dc.description | Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. | uk_UK |
dc.description.abstract | Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UK |
dc.subject | фірмова страва | uk_UK |
dc.subject | проектування підприємства | uk_UK |
dc.subject | общественное питание | uk_UK |
dc.subject | фирменное блюдо | uk_UK |
dc.subject | проектирование предприятия | uk_UK |
dc.subject | restaurant management | uk_UK |
dc.subject | branded dish | uk_UK |
dc.subject | enterprise design | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цеха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shop | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
кохана.PDF Restricted Access | 3,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.