Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3345
Назва: Удосконалення технології виробництва мусу
Інші назви: Усовершенствование технологии изготовления мусса.
Improvement of technology of production of mousse
Автори: Семенець, Марина Вікторівна
Семенец, Марина Викторовна
Semenets, Marina Viktorovna
Ключові слова: муси
виробництво
технологічна схема
муссы
производство
технологическая схема
mousse
manufacturing flow diagram
technology of gelling agent
Дата публікації: 2016
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степанова
Короткий огляд (реферат): Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы.
Опис: Improvement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
курсова Семенець.pdf
  Restricted Access
1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.