Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3399
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрина, А. В. | - |
dc.contributor.author | Петрина, А. В. | - |
dc.contributor.author | Petrina., A. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-01T12:56:01Z | - |
dc.date.available | 2016-06-01T12:56:01Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко-Перерва | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3399 | - |
dc.description | Development of apparatus-technological scheme of production of bakery products and the definition of the motor power dough mixers. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розробка апаратурно-технологічної схеми для виробництва хлібобулочних виробів та визначення потужності електродвигуна тістомісильної машини. Разработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий и определение мощности электродвигателя тестомесильной машины. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Cумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | апаратурно-технологічна схема | uk_UK |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UK |
dc.subject | виробництво | uk_UK |
dc.subject | аппаратурно-технологическая схема | uk_UK |
dc.subject | хлебобулочные изделия | uk_UK |
dc.subject | производство | uk_UK |
dc.subject | hardware-technological scheme | uk_UK |
dc.subject | bakery | uk_UK |
dc.subject | manufacturing | uk_UK |
dc.title | Розроблення апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів в цеху малої потужності | uk_UK |
dc.title.alternative | Розработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий в цеху малой мощности | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of a hardware-technological scheme of production of bakery products in the shop of small capacity | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Курсова Петриної А.В..pdf Restricted Access | 852,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.