Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3503
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобачова, Надія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Надежда Леонидовна | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, Nadeshda Leonidovna | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-16T08:28:13Z | - |
dc.date.available | 2016-06-16T08:28:13Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503 | - |
dc.description | In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins. | uk_UK |
dc.description.abstract | У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | целиакия | uk_UK |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.subject | celiac disease | uk_UK |
dc.subject | non-gluten flour | uk_UK |
dc.subject | transglutaminase | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Improving the technology of gluten-free baked goods | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
215-Монографія Лобачова.pdf | 5,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.