Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3503
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобачова, Надія Леонідівна-
dc.contributor.authorЛобачёва, Надежда Леонидовна-
dc.contributor.authorLobacheva, Nadeshda Leonidovna-
dc.date.accessioned2016-06-16T08:28:13Z-
dc.date.available2016-06-16T08:28:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503-
dc.descriptionIn the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins.uk_UK
dc.description.abstractУ монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UK
dc.subjectтрансглютаміназаuk_UK
dc.subjectцелиакияuk_UK
dc.subjectбезглютеновая мукаuk_UK
dc.subjectтрансглютаминазаuk_UK
dc.subjectceliac diseaseuk_UK
dc.subjectnon-gluten flouruk_UK
dc.subjecttransglutaminaseuk_UK
dc.titleУдосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробівuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделийuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of gluten-free baked goodsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
215-Монографія Лобачова.pdf5,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.