Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3503
Назва: Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів
Інші назви: Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий
Improving the technology of gluten-free baked goods
Автори: Лобачова, Надія Леонідівна
Лобачёва, Надежда Леонидовна
Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
Ключові слова: целіакія
безглютенове борошно
трансглютаміназа
целиакия
безглютеновая мука
трансглютаминаза
celiac disease
non-gluten flour
transglutaminase
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков.
Опис: In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
215-Монографія Лобачова.pdf5,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.