Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3759
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавойський, О. Ю.-
dc.contributor.authorСавойский, А. Ю.-
dc.contributor.authorSavoyskyi, A. Y.-
dc.date.accessioned2016-07-29T08:02:15Z-
dc.date.available2016-07-29T08:02:15Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСавойський О. Ю. Нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Матеріали ІІІ міжнар наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 19-20 травня 2016 р.). – Тернопіль : Крок, 2016. - С. 129-131.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3759-
dc.descriptionThe topic discussed innovative ways of processing of fruit and vegetable raw materials.uk_UK
dc.description.abstractУ тезі розглянуто нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини. В тезе рассмотрены нетрадиционные способы обработки плодоовощного сырья.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherКрокuk_UK
dc.subjectультразвукuk_UK
dc.subjectплодоовочева сировинаuk_UK
dc.subjectтеплообмінuk_UK
dc.subjectультразвукuk_UK
dc.subjectплодоовощная сырьеuk_UK
dc.subjectтеплообменuk_UK
dc.subjectultrasounduk_UK
dc.subjectraw vegetablesuk_UK
dc.subjectheat transferuk_UK
dc.titleНетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировиниuk_UK
dc.title.alternativeНетрадиционные способы обработки плодоовощного сырьяuk_UK
dc.title.alternativeAlternative ways of processing raw fruit and vegetablesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський О.Нетрадиційні способи обробки. .pdf269,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.