Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3759
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савойський, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Савойский, А. Ю. | - |
dc.contributor.author | Savoyskyi, A. Y. | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-29T08:02:15Z | - |
dc.date.available | 2016-07-29T08:02:15Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Савойський О. Ю. Нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Матеріали ІІІ міжнар наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 19-20 травня 2016 р.). – Тернопіль : Крок, 2016. - С. 129-131. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3759 | - |
dc.description | The topic discussed innovative ways of processing of fruit and vegetable raw materials. | uk_UK |
dc.description.abstract | У тезі розглянуто нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини. В тезе рассмотрены нетрадиционные способы обработки плодоовощного сырья. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Крок | uk_UK |
dc.subject | ультразвук | uk_UK |
dc.subject | плодоовочева сировина | uk_UK |
dc.subject | теплообмін | uk_UK |
dc.subject | ультразвук | uk_UK |
dc.subject | плодоовощная сырье | uk_UK |
dc.subject | теплообмен | uk_UK |
dc.subject | ultrasound | uk_UK |
dc.subject | raw vegetables | uk_UK |
dc.subject | heat transfer | uk_UK |
dc.title | Нетрадиційні способи обробки плодоовочевої сировини | uk_UK |
dc.title.alternative | Нетрадиционные способы обработки плодоовощного сырья | uk_UK |
dc.title.alternative | Alternative ways of processing raw fruit and vegetables | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савойський О.Нетрадиційні способи обробки. .pdf | 269,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.