Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3840
Назва: Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах
Інші назви: Використання рослинних білкових концентратів в комбінованих харчових продуктах
Use rastitelnyi of protein concentrates in combined foods
Автори: Обозная, М. В.
Шильман, Л. З.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Шильман, Л. З.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Obozna, M. V.
Shilman, L. Z.
Biduk, D. О.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: белковые концентраты
комбинированные пищевые продукты
аминокислоты
білкові концентрати
комбіновані харчові продукти
амінокислоти
blow
concentrate
kombinovani horchow products
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ
Бібліографічний опис: Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах [Электронный ресурс] /М. В. Обозная, Л.З. Шильман, Д.О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати.
Короткий огляд (реферат): Целью наших исследований является научное обоснование получения и использования побочных продуктов производства растительных масел в форме концентратов, как потенциальных источников растительного белка. Метою наших досліджень є наукове обґрунтування одержання і використання побічних продуктів виробництва рослинних олій у формі концентратів, як потенційних джерел рослинного білка.
Опис: Тhe purpose of our research is scientific substantiation of the production and use of by-products production of vegetable oils in the form of concentrates, as a potential source of vegetable protein.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3840
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Использование растительных белковых концентратов.pdf359,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.