Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3968
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузь, О. І. | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Гузь, О. И. | - |
dc.contributor.author | Гордиенко, А. И. | - |
dc.contributor.author | Guz, O. І. | - |
dc.contributor.author | Gordienko, O. І. | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-18T09:21:25Z | - |
dc.date.available | 2016-11-18T09:21:25Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гузь О. І. Емульгатори та стабілізатори [Електронний ресурс] / О. І. Гузь, О. І. Гордієнко // Матер. наук.- практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів( м.Суми, 20-21 квітня 2016 р.). – Суми : СНАУ, 2016. - Том ІІ. - С.84. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3968 | - |
dc.description | The most dangerous of all the chemical elements that are usually added to food producers are preservatives, stabilizers and emulsifiers. With the use of emulsifiers and stabilizers in Ukraine follow the system of food safety, quality control is carried additives used, their compliance with GOST. | uk_UK |
dc.description.abstract | Найнебезпечнішими з усіх хімічний елементів, які, як правило, додають виробники в їжу, є консерванти, стабілізатори та емульгатори. За використанням емульгаторів та стабілізаторів в Україні слідкують системи управління безпекою харчових продуктів, здійснюється контроль якості використаних домішок, їх відповідність стандартам ДСТУ. Самыми опасными из всех химический элементов, которые, как правило, добавляют производители в пищу, есть консерванты, стабилизаторы и эмульгаторы. За использованием эмульгаторов и стабилизаторов в Украине следят системы управления безопасностью пищевых продуктов, осуществляется контроль качества использованных примесей, их соответствие стандартам. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | стабілізатори | uk_UK |
dc.subject | емульсія | uk_UK |
dc.subject | лецитини | uk_UK |
dc.subject | стабилизаторы | uk_UK |
dc.subject | эмульсия | uk_UK |
dc.subject | лецитины | uk_UK |
dc.subject | stabilizers | uk_UK |
dc.subject | emulsion | uk_UK |
dc.subject | lecithin | uk_UK |
dc.title | Емульгатори та стабілізатори | uk_UK |
dc.title.alternative | Эмульгаторы и стабилизаторы | uk_UK |
dc.title.alternative | Emulsifiers and stabilizers | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гузь О.І. Емульгатори..pdf | 79,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.