Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4020
Назва: Іч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів
Інші назви: Ик - спектроскопійний анализ начинок для вафельных изделий
Ir spectroscopie analysis of fillings for wafer products
Автори: Кошель, Олена Юріївна
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Кошель, Елена Юрьевна
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Koshel, Elena Yurievna
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: ИК-спектри
начинки
концентрати білкові
ИК-спектры
начинки
концентраты белковые
IR spectra
toppings
concentrates the protein
Дата публікації: 2016
Видавництво: Львівський інститут економіки і туризму
Бібліографічний опис: Кошель О. Ю. Іч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів. – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2016. – С.128-131.
Короткий огляд (реферат): З метою підтвердження позитивного впливу концентратів на хімічний склад начинок з огляду можливості співіснування в єдиній харчовій системі, що виявляється в надходженні реакційноздатних зв’язків, досліджено ІЧ-спектри контрольних зразків фруктової та жирової начинки та відповідні їм за основою зразки з раціональним вмістом трьох концентратів. С целью подтверждения положительного влияния концентратов на химический состав начинок с учетом возможности сосуществования в единой пищевой системе, что проявляется в поступлении реакционноспособных связей, исследованы ИК-спектры контрольных образцов фруктовой и жировой начинки и соответствующие им по основанию образцы с рациональным содержанием трех концентратов.
Опис: Тo confirm the positive influence of concentrates on the chemical composition of the fillings taking into account the possibility of coexistence in a single food system that manifested in the flow of reactive relations, studies the IR spectra of control samples of fruit and fatty fillings and their corresponding base samples with the rational content of the three concentrates. Keywords: IR spectra, toppings, concentrates the protein, the intramolecular connection.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4020
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошель О. Ю. ІЧ-спектроскопійний аналіз.pdf374,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.