Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4461
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorMashkyn, Nikolai Ivanovich-
dc.date.accessioned2017-03-20T12:18:17Z-
dc.date.available2017-03-20T12:18:17Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність»,(м. Харків, 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 124-125.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4461-
dc.descriptionThis paper analyzes the causes of reduced quality cheeses. The reasons of formation of defects cheese syroprydatnosti their dependence on milk and conditions of its receipt.uk_UK
dc.description.abstractУ даній роботі проведено аналіз причин зниження якості сирів. Показано причини утворення вад сиру, їх залежність від сиропридатності молока і умов його отримання. В данной работе проведен анализ причин снижения качества сыров. Показаны причины образования пороков сыра, их зависимость от сыропригодности молока и условий его получения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсиропридатністьuk_UK
dc.subjectякість сираuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectсыропридатностьuk_UK
dc.subjectкачество сыраuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectsyroprydatnist quality crudeuk_UK
dc.subjectcrude flawsuk_UK
dc.titleАналіз причин зниження якості сирівuk_UK
dc.title.alternativeАнализ причин снижения качества сыровuk_UK
dc.title.alternativeAnalysis of the causes of reduced quality cheesesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів.pdf141,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.