Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4461
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машкін, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Машкин, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Mashkyn, Nikolai Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-20T12:18:17Z | - |
dc.date.available | 2017-03-20T12:18:17Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність»,(м. Харків, 2016 р.). – Харків : ХДУХТ, 2016. - С. 124-125. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4461 | - |
dc.description | This paper analyzes the causes of reduced quality cheeses. The reasons of formation of defects cheese syroprydatnosti their dependence on milk and conditions of its receipt. | uk_UK |
dc.description.abstract | У даній роботі проведено аналіз причин зниження якості сирів. Показано причини утворення вад сиру, їх залежність від сиропридатності молока і умов його отримання. В данной работе проведен анализ причин снижения качества сыров. Показаны причины образования пороков сыра, их зависимость от сыропригодности молока и условий его получения. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | сиропридатність | uk_UK |
dc.subject | якість сира | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | сыропридатность | uk_UK |
dc.subject | качество сыра | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | syroprydatnist quality crude | uk_UK |
dc.subject | crude flaws | uk_UK |
dc.title | Аналіз причин зниження якості сирів | uk_UK |
dc.title.alternative | Анализ причин снижения качества сыров | uk_UK |
dc.title.alternative | Analysis of the causes of reduced quality cheeses | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкін М. І. Аналіз причин зниження якості сирів.pdf | 141,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.