Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4496
Назва: Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів
Інші назви: Функционально-технологические свойства мясо-рыбных фаршей
Functional and technological properties of meat of surimi
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Тищенко, Василий Иванович
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: фарш
м'ясо
сировина рибного походження
фарш
мясо
сырье рыбного происхождения
minced meat
raw fish origin
functional technological and structural mechanical properties
Дата публікації: 2016
Видавництво: ВЦ ВНАУ
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. – Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. – Вип. 4(96). – С. 111-114.
Короткий огляд (реферат): В роботі на основі літературних джерел обґрунтована можливість заміни певної частки м’ясної сировини на сировину гідробіонтів при виробництві ковбасних виробів. Експериментально доведено, що заміна 40 % яловичини на м'ясо товстолобика при складанні фаршу варених ковбас дає можливість досягти високих функціонально-технологічних показників. В работе на основе литературных источников обоснована возможность замены определенной доли мясного сырья на сырье гидробионтов при производстве колбасных изделий. Экспериментально доказано, что замена 40 % говядины на мясо толстолобика при составлении фарша вареных колбас дает возможность достичь высоких функционально-технологических показателей.
Опис: The paper is based on literary sources, and the possibility of replacing a certain percentage of raw meat on the raw materials of hydrobionts in the production of sausages. In experiment it was proved that the replacement of 40 % of beef in the meat of carp in the preparation of meat cooked sausages makes it possible to achieve high functional and technological indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4496
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко В. І. Функціонально-технологічні властивості.pdf382,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.