Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4498
Назва: | Дослідження модельних фаршів на основі мяса качки Пекінської |
Інші назви: | Исследование модельных фаршей на основе мяса утки Пекинской The study of model minced meat based on meat duck peking |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасечный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tishchenko, Vasily Ivanovich Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
Ключові слова: | м’ясні фаршеві системи м'ясо качки м'ясо індика механічного обвалювання мясные фаршевые системы мясо утки мясо индейки механической обвалки meat stuffing systems duck meat turkey |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Національно-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів на основі м’яса качки Пекінської [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національно-технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць. - Харків : Національно-технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2016. - С. 37-40. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені результати досліджень функціонально-технологічних та структурно-механічних властивостей модельних фаршів, розроблених на основі мяса качки Пекінської та з використанням мяса птиці механічного обвалювання індичого. В статье приведены результаты исследований функционально-технологических и структурно-механических свойств модельных фаршей, разработанных на основе мяса утки Пекинской и с использованием мяса птицы механической обвалки индюшиного. |
Опис: | In article is shown the results of research of functional-technological and structural-mechanical properties of model minced meat, developed on the basis of the Peking duck meat and the use of poultry meat mechanically separated turkey. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4498 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Дослідження модельних фаршів.PDF | 416,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.