Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4507
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorМашкин, Н. И.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorMashkyn, N. I.-
dc.contributor.authorMogutovа, V. F.-
dc.date.accessioned2017-03-28T08:36:24Z-
dc.date.available2017-03-28T08:36:24Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Матеріали ХV міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»,(м. Харків, 2015 р.). – Харків : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015. – С. 32-35.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4507-
dc.descriptionThis paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times.uk_UK
dc.description.abstractВ данній роботі проведен аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе проведен анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХНТУСГ ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectтехнологічні схемиuk_UK
dc.subjectпідготовка молокаuk_UK
dc.subjectвиробництво сируuk_UK
dc.subjectтехнологические схемыuk_UK
dc.subjectподготовка молокаuk_UK
dc.subjectпроизводство сыраuk_UK
dc.subjecttechnological schemesuk_UK
dc.subjectpreparation of milkuk_UK
dc.subjectcheese productionuk_UK
dc.titleАналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сируuk_UK
dc.title.alternativeАнализ технологических схем подготовки молока для производства сыраuk_UK
dc.title.alternativeStudy of technological schemes for the preparation of milk for cheeseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока.pdf207,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.