Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4507
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машкін, М. І. | - |
dc.contributor.author | Могутова, В. Ф. | - |
dc.contributor.author | Машкин, Н. И. | - |
dc.contributor.author | Могутова, В. Ф. | - |
dc.contributor.author | Mashkyn, N. I. | - |
dc.contributor.author | Mogutovа, V. F. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-28T08:36:24Z | - |
dc.date.available | 2017-03-28T08:36:24Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Матеріали ХV міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»,(м. Харків, 2015 р.). – Харків : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2015. – С. 32-35. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4507 | - |
dc.description | This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times. | uk_UK |
dc.description.abstract | В данній роботі проведен аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе проведен анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХНТУСГ ім. Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | технологічні схеми | uk_UK |
dc.subject | підготовка молока | uk_UK |
dc.subject | виробництво сиру | uk_UK |
dc.subject | технологические схемы | uk_UK |
dc.subject | подготовка молока | uk_UK |
dc.subject | производство сыра | uk_UK |
dc.subject | technological schemes | uk_UK |
dc.subject | preparation of milk | uk_UK |
dc.subject | cheese production | uk_UK |
dc.title | Аналіз технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру | uk_UK |
dc.title.alternative | Анализ технологических схем подготовки молока для производства сыра | uk_UK |
dc.title.alternative | Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкін М. І. Аналіз технологічних схем підготовки молока.pdf | 207,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.