Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4893
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Машкін, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Машкин, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Mashkin, Nikolay Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-06T05:35:22Z | - |
dc.date.available | 2017-10-06T05:35:22Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Машкін М. І. Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХЛУХТ, 2017. - С. 97-98. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4893 | - |
dc.description | The article deals with the production of Adygea cheese in the conditions of a farm, which has its own features in coagulating milk and obtaining a clot using 10% pepsin solution. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті розглянуте виробництво адигейського сиру в умовах фермерського господарства, яке має свої особливості при згортанні молока і отримання згустку з використанням 10% розчину пепсину. В статье рассмотрено производство адыгейского сыра в условиях фермерского хозяйства, которое имеет свои особенности при свортивании молока и получения сгустка с использованием 10% раствора пепсина. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХЛУХТ | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | адигейський сир | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | молоко | uk_UK |
dc.subject | адыгейский сыр | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | milk | uk_UK |
dc.subject | Adygea cheese | uk_UK |
dc.title | Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологические особенности производства адыгейского сыра в условиях фермерского хазяйства | uk_UK |
dc.title.alternative | Technological features of the production of Adygea cheese in the conditions of a farm | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези ХДУТХ 2017.pdf | 86,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.