Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4893
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorMashkin, Nikolay Ivanovich-
dc.date.accessioned2017-10-06T05:35:22Z-
dc.date.available2017-10-06T05:35:22Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМашкін М. І. Технологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарства [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків : ХЛУХТ, 2017. - С. 97-98.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4893-
dc.descriptionThe article deals with the production of Adygea cheese in the conditions of a farm, which has its own features in coagulating milk and obtaining a clot using 10% pepsin solution.uk_UK
dc.description.abstractВ статті розглянуте виробництво адигейського сиру в умовах фермерського господарства, яке має свої особливості при згортанні молока і отримання згустку з використанням 10% розчину пепсину. В статье рассмотрено производство адыгейского сыра в условиях фермерского хозяйства, которое имеет свои особенности при свортивании молока и получения сгустка с использованием 10% раствора пепсина.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХЛУХТuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectадигейський сирuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectадыгейский сырuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectAdygea cheeseuk_UK
dc.titleТехнологічні особливості виробництва адигейського сиру в умовах фермерського господарстваuk_UK
dc.title.alternativeТехнологические особенности производства адыгейского сыра в условиях фермерского хазяйстваuk_UK
dc.title.alternativeTechnological features of the production of Adygea cheese in the conditions of a farmuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези ХДУТХ 2017.pdf86,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.