Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4974
Назва: Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину
Інші назви: Розработка технологи пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротина
Development of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-carotene
Автори: Ладика, Любов Миколаївна
Машкін, Микола Іванович
Могутова, Валентина Федорівна
Богомолов, Олексій Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Ладыка, Любовь Николаевна
Машкин, Николай Иванович
Могутова, Валентина Федоровна
Богомолов, Алексей Васильевич
Денисенко, Сергей Анатольевич
Ladika, Lyubov Nikolaevna
Mashkin, Nikolay Ivanovich
Moghutova, Valentina Fedirivna
Bogomolov, Alexey Vasilyevich
Denisenko, Sergey Anatolyevich
Ключові слова: технологія
молоко пастеризоване
каротин
технология
молоко пастеризованное
каротин
technology
milk pasteurized
carotene
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Ладика Л. М. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова [та ін.] // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Харків, 2016. - Вип. 179. – С. 90-100.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуте питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину. Представлено результати органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β-каротину. В статье рассмотрен вопрос разработки технологии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротина. Представлены результаты органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальная доза β-каротина.
Опис: The article deals with the development of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-carotene. The results of organoleptic, physicochemical indices of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β-carotene are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4974
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.