Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5036
Назва: Значення мембранних процесів у технології виробництва сирів
Інші назви: Значение мембранных процессов в молочной промышленности
The importance of membrane processes in the dairy industry
Автори: Назаренко, Юлія Валентинівна
Кітченко, Людмила Миколаївна
Назаренко, Юлия Валентиновна
Китченко, Людмила Николаевна
Nazarenko, J. V.
Kitchenko, L. N.
Ключові слова: мембранні процеси
ультрафільтрація
мікрофільтрація
мембранные процессы
ультрафильтрация
микрофильтрация
membrane processes
ultrafiltration
microfiltration
Дата публікації: 2017
Видавництво: Вінницький національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Назаренко Ю. В. Значення мембранних процесів у технології виробництва сирів [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - Сер. «Технічні науки» / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВНАУ, 2017. – Вип. 2 (97). - у друці.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз основних напрямків використання мембранних процесів у молочній промисловості, зокрема, виділені процеси мікро- та ультрафільтрації в технології сирів. Використано аналітичний метод дослідження, що ставить своєю метою огляд і вивчення напрямків застосування мембранних процесів у молочній промисловості, і, зокрема, у виробництві сиру, які дозволяють підвищити якісні характеристики продукту, збільшує термін зберігання та регулює склад. Проведен анализ основных направлений использования мембранных процессов в молочной промышленности, в частности, выделены процессы микро - и ультрафильтрации в технологии сыров. Использован аналитический метод исследования, что ставит своей целью обзор и изучение направлений применения мембранных процессов в молочной промышленности и, в частности, в производстве сыра, которые позволяют повысить качественные характеристики продукта, увеличивает срок хранения и регулирует состав.
Опис: This is the analysis of the main trends in the use of membrane processes of dairy industry, in particular, highlighted the processes of micro - and ultrafiltration in cheese making technology. This analytical research method is aimed at survey and exploring the areas of application of membrane processes in the dairy industry and, in particular, in cheese productions, which improve the quality characteristics of the product, increase the validity life and regulates the content.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5036
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4_Назаренко_Кітченко.pdf479,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.