Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5092
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебедь, Марина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Лебедь, Марина Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Lebed, Maryna Evgeniivna | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-01T12:45:31Z | - |
dc.date.available | 2017-12-01T12:45:31Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильман | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5092 | - |
dc.description | Improving the technology of consumer products. Creation of a recipes of reduced calorie yeast dough biscuits for a healthy diet using cheese and potato mass, and a cafe-confectionery project of 75 places with a confectionery shop with a capacity of 5000 pieces per day. | uk_UK |
dc.description.abstract | Удосконалення технології здобних виробів. Розробка рецептури булочки з дріжджового тіста зніженої калорійності для раціонального харчування з використанням сирно-картопляної маси та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу. Совершенствование технологии сдобных изделий. Разработка рецептуры булочки из дрожжевого теста изнеженной калорийности для рационального питания с использованием творожно-картофельной массы и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | здобні вироби | uk_UK |
dc.subject | тісто | uk_UK |
dc.subject | кафе | uk_UK |
dc.subject | сдобные изделия | uk_UK |
dc.subject | тесто | uk_UK |
dc.subject | кафе | uk_UK |
dc.subject | rich wares | uk_UK |
dc.subject | dough | uk_UK |
dc.subject | cafe | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии сдобных изделий и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of soft products and the project of a cafe-confectionery for 75 places with a confectionery shop with the capacity of 5000 products per day | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДИПЛОМ_ЛЕБЕДЬ.pdf Restricted Access | 8,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.