Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛебедь, Марина Євгеніївна-
dc.contributor.authorЛебедь, Марина Евгеньевна-
dc.contributor.authorLebed, Maryna Evgeniivna-
dc.date.accessioned2017-12-01T12:45:31Z-
dc.date.available2017-12-01T12:45:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильманuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5092-
dc.descriptionImproving the technology of consumer products. Creation of a recipes of reduced calorie yeast dough biscuits for a healthy diet using cheese and potato mass, and a cafe-confectionery project of 75 places with a confectionery shop with a capacity of 5000 pieces per day.uk_UK
dc.description.abstractУдосконалення технології здобних виробів. Розробка рецептури булочки з дріжджового тіста зніженої калорійності для раціонального харчування з використанням сирно-картопляної маси та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу. Совершенствование технологии сдобных изделий. Разработка рецептуры булочки из дрожжевого теста изнеженной калорийности для рационального питания с использованием творожно-картофельной массы и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectздобні виробиuk_UK
dc.subjectтістоuk_UK
dc.subjectкафеuk_UK
dc.subjectсдобные изделияuk_UK
dc.subjectтестоuk_UK
dc.subjectкафеuk_UK
dc.subjectrich waresuk_UK
dc.subjectdoughuk_UK
dc.subjectcafeuk_UK
dc.titleУдосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии сдобных изделий и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в суткиuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of soft products and the project of a cafe-confectionery for 75 places with a confectionery shop with the capacity of 5000 products per dayuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_ЛЕБЕДЬ.pdf
  Restricted Access
8,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.