Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5097
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлименко, Наталія Юріївна-
dc.contributor.authorКлименко, Наталья Юрьевна-
dc.contributor.authorKlimenko, Natalia Yuriivna-
dc.date.accessioned2017-12-05T10:35:32Z-
dc.date.available2017-12-05T10:35:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5097-
dc.descriptionThe purpose of the diploma project is to study the technology of production of hard cheeses and the project of technical re-equipment of the shop of hard cheeses. The project analyzes the state of the dairy industry, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the enterprise activity is calculated.uk_UK
dc.description.abstractМетою дипломного проекту є вивчення технології виробництва твердих сирів та проект технічного переоснащення цеху твердих сирів. В проекті проаналізовано стан молочної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності підприємства. Целью дипломного проекта является изучение технологии производства твердых сыров и проект технического перевооружения цеха твердых сыров. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности предприятия.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсир твердийuk_UK
dc.subjectсамопресуванняuk_UK
dc.subjectдруге нагріванняuk_UK
dc.subjectсырuk_UK
dc.subjectсамопрессованиеuk_UK
dc.subjectвторое нагреваниеuk_UK
dc.subjectсheese is harduk_UK
dc.subjectself-pressinguk_UK
dc.subjectsecond heatinguk_UK
dc.titleТехнологія виробництва сирів твердих та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів твердих)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства сыров твердых и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров твердых)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of cheese production and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (cheese production shop)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко Н.Ю..pdf
  Restricted Access
608,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.