Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5098
Назва: Технологія виробництва напівфабрикатів з птиці та проектний розрахунок цеху напівфабрикатів в умовах м. Суми
Інші назви: Технология производства полуфабрикатов из птицы и проектный расчет цеха полуфабрикатов в условиях г. Сумы
Technology of production of poultry semi-finished products and design calculation of the workshop of semi-finished products in Sumy
Автори: Комісар, Олександр Олександрович
Комисар, Александр Александрович
Komisar, Oleksandr Aleksandrovich
Ключові слова: технологія
напівфабрикати
м’ясо
технология
полуфабрикаты
мясо
technology
semi-finished products
meat
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова
Короткий огляд (реферат): В дипломному проекті були проведені розрахунки м'ясної сировини та продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва напівфабрикатів з птиці. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства полуфабрикатов из птицы.
Опис: In the diploma project, calculations were made of meat raw materials and products, area of premises, labor, technological equipment and energy costs. The described technology of production of semi-finished products from poultry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5098
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комісар ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.