Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5100
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрасол, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorПрасол, Юлия Сергеевна-
dc.contributor.authorPrasol, Yuliya Sergeevna-
dc.date.accessioned2017-12-05T10:51:44Z-
dc.date.available2017-12-05T10:51:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5100-
dc.descriptionThe purpose of the project is to study the technology of production of processed cheeses and design calculations of the workshop. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative technologies for the production of processed cheeses and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the technical re-equipment of the plant is calculated.uk_UK
dc.description.abstractМетою проекту є вивчення технології виробництва плавлених сирів та проектний розрахунок цеху. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології виробництва плавлених сирів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності технічного переоснащення заводу. Целью проекта является изучение технологии производства плавленых сыров и проектный расчет цеха. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии производства плавленых сыров и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности технического перевооружения завода.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсир твердийuk_UK
dc.subjectмасло вершковеuk_UK
dc.subjectмасло підсирнеuk_UK
dc.subjectтвёрдый сырuk_UK
dc.subjectмасло сливочноеuk_UK
dc.subjectмасло подсырноеuk_UK
dc.subjecthard cheeseuk_UK
dc.subjectbutteruk_UK
dc.subjectbutter for cheeseuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва плавлених сирів)uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства плавленых сыров и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству плавленых сыров)uk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of melted cheese and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (cheese production plant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прасол Ю.С..pdf
  Restricted Access
707,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.