Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5100
Назва: Технологія виробництва плавлених сирів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва плавлених сирів)
Інші назви: Технология производства плавленых сыров и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству плавленых сыров)
Technology of production of melted cheese and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (cheese production plant)
Автори: Прасол, Юлія Сергіївна
Прасол, Юлия Сергеевна
Prasol, Yuliya Sergeevna
Ключові слова: сир твердий
масло вершкове
масло підсирне
твёрдый сыр
масло сливочное
масло подсырное
hard cheese
butter
butter for cheese
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко
Короткий огляд (реферат): Метою проекту є вивчення технології виробництва плавлених сирів та проектний розрахунок цеху. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології виробництва плавлених сирів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності технічного переоснащення заводу. Целью проекта является изучение технологии производства плавленых сыров и проектный расчет цеха. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии производства плавленых сыров и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности технического перевооружения завода.
Опис: The purpose of the project is to study the technology of production of processed cheeses and design calculations of the workshop. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative technologies for the production of processed cheeses and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the technical re-equipment of the plant is calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5100
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прасол Ю.С..pdf
  Restricted Access
707,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.