Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5103
Назва: Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь
Інші назви: Технология производства полукопченых колбас и проект мясоперерабатывающего цеха в условиях г. Бурынь
Technology of production of semi-smoked sausages and a project of meat processing workshop in the conditions of Burin
Автори: Турецька, Ярослава Ігорівна
Турецкая, Ярослава Игоревна
Turetska, Yaroslava Igorivna
Ключові слова: технологія
ковбаса
м’ясо
технология
колбаса
мясо
technology
sausage
meat
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова
Короткий огляд (реферат): В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий.
Опис: In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5103
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Турецька ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.