Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5104
Назва: | Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми |
Інші назви: | Технологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумы Technological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumy |
Автори: | Чекан, Маргарита Олегівна Чекан, Маргарита Олеговна Chekan, Margarita Olegivna |
Ключові слова: | м’ясо заморожування зберігання мясо замораживание хранение meat frozen storage |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижська |
Короткий огляд (реферат): | В проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати. В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты. |
Опис: | The project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чекан М.О. ПЗ.pdf Restricted Access | 1,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.