Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5104
Назва: Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми
Інші назви: Технологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумы
Technological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumy
Автори: Чекан, Маргарита Олегівна
Чекан, Маргарита Олеговна
Chekan, Margarita Olegivna
Ключові слова: м’ясо
заморожування
зберігання
мясо
замораживание
хранение
meat
frozen
storage
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижська
Короткий огляд (реферат): В проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати. В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты.
Опис: The project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чекан М.О. ПЗ.pdf
  Restricted Access
1,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.