Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5342
Назва: Розробка рецептури полікомпонентних м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби
Інші назви: Разработка рецептуры поликомпонентных мясных хлебов на основе фарша пресноводной рыбы
Development of the formula of polycomponent meat breads based on minced freshwater fish
Автори: Расамакин, Степан Олександрович
Рассамакин, Степан Александрович
Rasamakyn, Stepan Aleksandrovich
Ключові слова: м`ясні хліби
рибна сировина
товстолобик
мясные хлеба
рыбное сырье
толстолобик
meat bread
fish raw material
thistle
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко
Короткий огляд (реферат): Одним із перспективних напрямів інтенсифікації виробництва м’ясних продуктів є застосування сировини рибного походження, яка забезпечує високі показники харчової та біологічної цінності продуктів та є хорошим компонентом фаршевих систем при виробництві комбінованих продуктів харчування. Одним из перспективных направлений интенсификации производства мясных продуктов является применение сырья рыбного происхождения, которая обеспечивает высокие показатели пищевой и биологической ценности продуктов и является хорошим компонентом фаршевые систем при производстве комбинированных продуктов питания.
Опис: One of the promising directions for the intensification of meat products production is the use of raw material of fish origin, which provides high indicators of food and biological value of products and is a good component of the forage systems in the production of combined food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5342
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Расамакин С. О. Диплом.pdf
  Restricted Access
930,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.