Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5833
Назва: Технологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів)
Інші назви: Технология производства сыра полутвердого. Техническое переоснащение ПАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров)
Technology of production of semi-hard cheese. Technical re-equipment of PJSC "Рyryatinsky cheese factory" (cheese production workshop)
Автори: Гончар, Анна Олександрівна
Гончар, Анна Александровна
Honchar, Anna
Ключові слова: молоко
сир
закваска
молоко
творог
закваска
milk
cheese
sourdough
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко
Короткий огляд (реферат): На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів іх виробництва. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объемов их производства.
Опис: At this stage of economic development, there is an expansion of the range of this group of goods and an increase in their production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5833
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончар А.О..pdf
  Restricted Access
3,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.