Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5833| Назва: | Технологія виробництва сиру напівтвердого. Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів) |
| Інші назви: | Технология производства сыра полутвердого. Техническое переоснащение ПАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров) Technology of production of semi-hard cheese. Technical re-equipment of PJSC "Рyryatinsky cheese factory" (cheese production workshop) |
| Автори: | Гончар, Анна Олександрівна Гончар, Анна Александровна Honchar, Anna |
| Ключові слова: | молоко сир закваска молоко творог закваска milk cheese sourdough |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | СНАУ |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко |
| Короткий огляд (реферат): | На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів іх виробництва. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объемов их производства. |
| Опис: | At this stage of economic development, there is an expansion of the range of this group of goods and an increase in their production. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5833 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гончар А.О..pdf Restricted Access | 3,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.