Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5834
Назва: | Технологія розсільних сирів. Технічне переоснащення Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (цех із виробництва м’яких сирів) |
Інші назви: | Технология рассольных сыров. Техническое переоснащение Сумского молочного завода ГП «Аромат» (цех по производству мягких сыров) Technology of slurry cheeses. Technical re-equipment of the Sumy Dairy Plant, State Enterprise "Aromat" (shop for the production of soft cheeses) |
Автори: | Єресь, Ірина Олександрівна Ересь, Ирина Александровна Yeres, Iryna |
Ключові слова: | сир молоко закваска сыр молоко закваска rice milk leaven |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко |
Короткий огляд (реферат): | На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та технічне переоснащення цеху. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и техническое переоснащение цеха. |
Опис: | At this stage of development of the economy there is an expansion of the range of this group of goods and technical re-equipment of the shop |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5834 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єресь диплом.pdf Restricted Access | 3,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.