Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5843
Назва: | Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» |
Інші назви: | Технология производства полукопченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха на ООО «Глобинский мясокомбинат» The technology of production of semi-smoked sausages and technical re-equipment of the sausage department at LLC «Globinо meat processing plant» |
Автори: | Планіда, Анастасія В’ячеславівна Планида, Анастасия Вячеславовна Planida, Anastasia |
Ключові слова: | технологія напівкопчені ковбаси м'ясо технология полукопченые колбасы мясо technology semi-smoked sausages meat |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко |
Короткий огляд (реферат): | Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є чергове збільшення випуску м’ясної продукції, збільшення асортименту за потребами споживачів, щонайбільше скоротить економічну ефективність підприємства та підвищення якості продукту. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является очередное увеличение выпуска мясной продукции, увеличение ассортимента по потребностям потребителей, что максимум сократит экономическую эффективность предприятия и повысит качество продукта. |
Опис: | The main task of the meat processing industry, as one of the most important spheres of the national economy and industry, is another increase in the production of meat products, an increase in the range of consumer needs, which will at the very least reduce the economic efficiency of the enterprise and improve the quality of the product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5843 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Планіда диплом!!!.pdf Restricted Access | 2,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.