Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5846
Назва: Технологія виробництва сардельок та сосисок та технічне переоснащення ковбасного цеху ТОВ «Ворожба»
Інші назви: Технология производства сарделек и сосисок и техническое переоснащение колбасного цеха ООО «Ворожба»
Technology of production of sausages and sausages and technical re-equipment of sausage shop "Vorozhba" Ltd
Автори: Ковпак, Віталій Віталійович
Ковпак, Виталий Витальевич
Kovpak, Vitaliі
Ключові слова: технологія
сосиски
м'ясо
технология
сосиски
мясо
technology
sausage
meat
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Короткий огляд (реферат): Основним завданням м’ясопереробної промисловості, як однієї з найважливіших сфер народного господарства і промисловості, є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах. Метою технічного переоснащення є заміна морально застарілого обладнання на нове сучасне обладнання, а саме шприц вакуумний. Основной задачей мясоперерабатывающей промышленности, как одной из важнейших сфер народного хозяйства и промышленности, является удовлетворение потребностей населения в высококачественных мясных продуктах. Целью технического перевооружения является замена морально устаревшего оборудования на новое современное оборудование, а именно шприц вакуумный.
Опис: The main task of the meat processing industry, as one of the most important areas of the national economy and industry, is to meet the needs of the population in high-quality meat products. The purpose of technical re-equipment is to replace obsolete equipment with new modern equipment, namely a vacuum syringe.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5846
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ковпак.pdf
  Restricted Access
2,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.