Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5850
Назва: Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»
Інші назви: Технология производства полукопченых колбас и техническое переоснащение колбасного цеха для ООО «Ворожба»
Technology of production of semi-smoked sausages and technical re-equipment of sausage shop for "Vorozhba" LLC
Автори: Жаровський, Борис Борисович
Жаровський, Борис Борисович
Zharovsky, Boris Borisovich
Ключові слова: технологія
напівкопчена ковбаса
м'ясо
технология
полукапченая колбаса
мясо
technology
sausage
meat
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано стан м’ясної промисловості, описані інноваційні технології м’ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також описано обладнання ковбасного цеху та пропоноване технічне переоснащення ТОВ "Ворожба". В работе проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также описано оборудования колбасного цеха та предлагаемое техническое переоснащение ООО "Ворожба".
Опис: The article analyzes the state of the meat industry, describes the innovative technologies of meat production, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; also described the equipment of the sausage shop the proposed technical re-equipment of "Vorozhba" LLC.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5850
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Жаровський Б.Б..pdf
  Restricted Access
2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.