Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5971
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНеджеря, Татьяна Ивановна-
dc.contributor.authorШкромада, Оксана Ивановна-
dc.contributor.authorНеджеря, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorШкромада, Оксана Іванівна-
dc.contributor.authorNechery, Tatyana-
dc.contributor.authorShkromada, Oksana-
dc.date.accessioned2018-07-30T06:56:49Z-
dc.date.available2018-07-30T06:56:49Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНеджеря Т. И. Анализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей мяса, в зависимости от способа хранения [Электронный ресурс] / Т. И. Неджеря, О. И. Шкромада // Сборник материалов МНК УО ВГАВМ. – Минск, 2018. - №12. - С. 43-52.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5971-
dc.descriptionThe purpose of the work was to investigate the quality of the products obtained at various enterprises for the storage and sale of products. We examined the quality and safety of the four samples of meat purchased in the retail chain of Sumy.uk_UK
dc.description.abstractЦелью работы было исследовать качество полученной продукции на различных предприятиях по хранению и реализации продуктов. Нами было исследовано качество и безопасность четырех образцов мяса, которые были приобретены в розничной сети г. Сумы. Метою роботи було дослідити якість отриманої продукції на різних підприємствах по збереженню та реалізації продуктів. Нами було вивчено якість та безпека чотирьох моделей м'яса, які були придбані в роздрібній мережі м. Суми.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectдезинфектантuk_UK
dc.subjectпередзабойная массаuk_UK
dc.subjectмасса парной тушиuk_UK
dc.subjectдезінфектантuk_UK
dc.subjectпередзабійна масаuk_UK
dc.subjectмаса парної тушіuk_UK
dc.subjectdisinfectantuk_UK
dc.subjectante weightuk_UK
dc.subjectcarcass weight of steamuk_UK
dc.titleАнализ качественных и ветеринарно-санитарных показателей мяса, в зависимости от способа храненияuk_UK
dc.title.alternativeАналіз якості та ветеринарно-санітарних показників м'яса, залежно від способу зберіганняuk_UK
dc.title.alternativeAnalysis of quality and veterinary and sanitary indicators of meat, depending on the method of storageuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.