Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6115
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.date.accessioned2018-08-17T12:35:03Z-
dc.date.available2018-08-17T12:35:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСтепанова Т. М. Інноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів [Електронний ресурс] / Т. М. Степанова, Н. В. Кондратюк // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» : збірник тез доповідей, (м. Одеса, 25-30 вересня 2017 р.). – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 87.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6115-
dc.descriptionThe peculiarities of ionotropic gel formation process in the medium of based on «low-esterified amidated pectin (LEAP) – Са2+» system were described in the article. The structural-mechanical properties of samples depending on source of calcium ions are analyzed. The practicability of using "LEAP – Са2+" system to produce of food films was proved.uk_UK
dc.description.abstractУ тезах розкриваються особливості процесу іонотропного гелеутворення у середовищі на основі системи «пектин низькоетерифікований амідований (ПНЕА) – Са2+». Аналізуються структурно-механічні властивості зразків від вмісту іонів кальцію. Доведена доцільність використання системи "ПНЕА-Са2+" у виробництві харчових плівок. В тезисах раскрываются особенности процесса ионотропного гелеобразования в среде на основе системы «пектин низкоэтерифицированный амидированый (ПНЕА) – Са 2+». Анализируются структурно-механические свойства образцов от содержания природного источника ионов кальция. Доказана целесообразность использования системы "ПНЕА – Са2+" в производстве харчових плівок.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОНАХТuk_UK
dc.subjectхарчові плівкиuk_UK
dc.subjectнизькоетерифікований амідований пектинuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectпищевые пленкиuk_UK
dc.subjectнизкоэтерифицированный амидированный пектинuk_UK
dc.subjectгелеобразованиеuk_UK
dc.subjectfood filmsuk_UK
dc.subjectlow-esterifies amidated pectinuk_UK
dc.subjectgel formationuk_UK
dc.titleІнноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелівuk_UK
dc.title.alternativeИнновационные подходы к созданию пищевых пленкообразующих гидрогелейuk_UK
dc.title.alternativeInnovative approaches to the creation of food film-forming hydrogelsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова_Кондратюк.pdf180,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.